Sjefen i One Call rir igjen

One Call går på luften med tre nye reklamefilmer. Sjefen i selskapet, Øistein Eriksen, har også denne gangen hovedrollen i filmene.

15333 71f9c original
15334 356e6 original

Filmene retter søkelyset på alle fordelene du får ved å være kunde i One Call.

– Vi ønsket en serie filmer som er ærlige, enkle og positive. Filmene fokuserer på at det lønner seg å være kunde hos One Call, fordi det gir lavest pris og flest fordeler over tid. Hos oss finnes ingen skjulte betingelser eller kostnader. Det skal være trygt, billig og enkelt å være kunde hos One Call, og det er noen av årsakene til at vi har Norges mest fornøyde mobilkunder, sier salgs- og markedsdirektør Thomas Sandaker.

I cyberspace med EDB-gnomene. I de nye filmene, som er laget av Los&Co og Fantefilm med Magnus Martens og Thomas Cappelen Malling som regissører, møter vi Øistein Eriksen på selskapets nettside. Her får han mer eller mindre vellykket hjelp av teknikerne som drifter cyberspace.

– Når selskapet skulle snakke til kundene sine, synes vi det var naturlig å bruke en som jobber i selskapet. Vi har hatt god erfaring med Øistein Eriksen tidligere, derfor var det naturlig å bruke ham også denne gang, sier Ragnar Roksvåg, tekstforfatter i Los&Co.

Teamet hos Los&Co er Jo Espen Johansen og Ragnar Roksvåg. Konsulent er Ellen M. Fougner og kundeansvarlig Jan Christian Fosseidbråten. Fantefilm har vært produksjonsselskap og regi er ved Magnus Martens og Thomas Cappelen Malling. Produsent: Hugo Hagemann Føsker.

I mediespilleren ser du to av de tre filmene.


Involverte byråer

79563 aa7a1 original

Los & Co