Nytt liv på nett for Ferner Jacobsen

Arbeid av Electricbrandy

Electricbrandy har utviklet en hjemmesideløsning som tilpasser seg den tradisjonsrike moteforetningens kunder.

Ferner Jacobsen AS ble etablert i 1916 og er en av Oslos mest tradisjonsrike moteforretninger.Totalt har selskapet 55 ansatte fordelt på lokaler i Oslo og Fredrikstad.

– Vi vet at stadig flere orienterer seg på nettet innen mote, men vi ønsker at kunden kommer til butikken og var derfor ute etter en kopling mellom nett og butikk. Det handler jo fortsatt om service og personlig tilpasning, sier administrerende direktør Christian Ferner i Ferner Jacobsen AS.

– Vi hadde videre behov for hjemmesider som er tilpasset butikkene i Fredrikstad og Oslo med lokalt forskjellige vareutvalg.

Skreddersøm.
Utfordringene til Ferner Jacobsen, med en liten stab og begrensete ressurser, er den interne administrering av såpass omfattende sider. Fra fotoopptak av produkter, registrering, databaseutvikling og publiseringsløsning. Electricbrandy har derfor skreddersydd alle løsningene for Ferner Jacobsen

– Er du ute etter noe til en mann og skal handle i Fredrikstad er du egentlig uinteressert i hva som finnes av klær til damer som selges i Oslo, sier Øivind Breen i Electricbrandy.

– Det har vi løst ved å la deg sette kryss for hva du er ute etter og hvor du skal handle på første side av hjemmesidene. Resten av visningene tilpasses ditt valg.

Genial midtkollonne. – Med begrensede ressurser synes jeg vi har fått til en flott og attraktiv side, sier designer Linn Ramm Østgaard, som har vært visuelt ansvarlig i Electricbrandy sammen med AD Thomas Anker.

– Kolleksjons-karusellen er så vidt vi vet helt unik og jeg synes selv det er genialt at midtkollonnen kan printes ut og bli til en handleliste eller et «mitt antrekk» du kan dele med andre. Der kan den jo fungere som en ønskeliste?

Dessuten finnes det mange flotte hemmeligheter her, ifølge prosjektleder Unni Amundsen.

– Visste du f.eks den formelle forskjellen på pent casual og casual? Eller når man kan bruke sine dekorasjoner som del av antrekket? Det er vel ingen andre enn Ferner Jacobsen som kan lære oss slike ting?

http://fernerjacobsen.no

Teamet bak de nye sidene hos Electricbrandy:
Linn Ramm Østgaard, Thomas Anker, Øivind Breen og Unni Amundsen
Programmering ved Rune/DinkDonk

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.