De grunnleggende bestanddeler

Arbeid av Go Electra

Stavanger Symfoniorkester lanserer for første gang nasjonaldekkende reklamefilm. 

Som et ledd i å treffe nye målgrupper og bryte ned barierer lanseres i disse dager en ny reklamefilm på TV2, TV2 Nyhetskanalen og Stavanger kino.

Filmen «Rhapsody» handler om hvordan musikk er en del av alles liv som menneske. Musikk uttrykker våre følelser samtidig som den gir oss følelser, sier kommunikasjonssjef Gaute Aadnesen i Stavanger Symfoniorkester.

– Vi ønsker gjennom «Rhapsody» å vise at den musikken Stavanger Symfoniorkester spiller angår alle, sier Aadnesen.

Det var naturlig for kommunikasjonssjef Gaute Aadnesen å henvende seg til en regissør med lang erfaring fra musikkvideo-sjangeren. Valget falt på regissør Christian Holm-Glad som regisserer musikkvideoer i UK og Norge (Calvin Harris, Madcon, Kano, Serna Maneesh, Kaada).

– Ganske raskt landet vi på ideen om å ta utgangspunkt i syv forskjellige musikkuttrykk som jeg kunne lage assosiative scener til og lydlegge med Stavanger Symfoniorkesters fantastiske musikk forteller Christian Holm-Glad.

Du kan også se filmen på Vimeo.

Stab
Byrå/Produksjonsselskap: Go!Electra/Bulldozer Film
Regi: Christian Holm-Glad
Foto: Daniel Voldheim
B-foto: Endre Eken Torp
Kameraassistent: Ola Austad
Lysmester: Olav Haddeland
Stylist: Sabina Cavenius
Produksjonskoordinator: Olav Næss
Rekvisitør: Marius Eymundsson

Disse opptrer i filmen: Oda Buaas, Isak Holm-Glad, David Holm-Glad, Reneé, Emilie K. Beck, Lars Erik Haugen, Michael Thomson, Geir Røseth, Sebastian Aslaksrud, Marie B, Marius Westeng

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.