Se kampanjen for årets TV-aksjon

Arbeid av

TV-aksjonen NRK går i år til Amnestys arbeid med å avdekke og stanse brudd på menneskerettighetene. Ernö står bak.

Kampanjen skal bidra til rekrutteringen av hundre tusen bøssebærere, som på søndag 21. oktober skal besøke 1,8 millioner husstander over hele landet.

En institusjon. TV-aksjonen NRK har vært gjennomført hver høst siden 1974 og er blitt en institusjon og tradisjon i Norge. For andre året på rad er det Reklamebyrået Ernö som står bak kampanjen, og Vizeum har også i år ansvaret for mediestrategi og forhandlinger.

–– I Ernö har vi vært så heldige å få jobbe med TV-aksjonen i år igjen. Arbeidet med kampanjen har vært veldig spennende, men også ganske utfordrende. Kampanjen skal ikke bare belyse problemet, i dette tilfellet brudd på menneskerettighetene, men også fokusere på at det norske folk kan være en viktig del av løsningen. Amnesty gjør en så viktig jobb på så mange områder, vi måtte forsøke å forenkle dette til ett tema for kampanjen. «Stå opp mot urett» er slagordet for årets kampanje, som handler om at når noen holdes nede er vi andre nødt til å reise oss på vegne av dem. Søndag 21. oktober skal vi gjøre det med bøssa i hånden, sier Eirik Hovland, tekstforfatter i Ernö.

Du kan også se filmen på YouTube.

Årets TV-aksjonsteam har bestått av følgende byråer, mennesker og ressurser:

TVA: Kari Bücher og Maren Evensmo Jacobsen
Amnesty: Jørgen Lindbäck-Larsen, Ina Tin og Lasse Imrik
Vizeum: Tove Hennie, Guro Dragsten, Bente Kvam Kristoffersen og Pål Bakke
Ernö: Eirik Hovland, Morten Foss, Henrik Øinæs Habberstad, Tom Rainer Thuv, Ingvild Andersen og Mette Løland
Einar Film: Jens Lien og Aksel Jermestad

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.