Rekruteringskampanje for Papirfly

Arbeid av procontra

Oppgave
Utfordringen var å rekruttere programmerer og teknisk prosjektleder. Det er en stor utfordring for lokale kunnskapsbedrifter å få tak i folk, og Papirfly var intet unntak.

Konsept
Vi erstattet norsk med programmeringsspråket C# på kommunikasjonsflater der dette språket aldri brukes; i regionale aviser, boards rundt offentlig transport og geriljamarkedsføring i form av plakatoppheng på oppslagstavler på relevante høgskoler, i utvalgte nærbutikker osv. Alle uten kunnskaper om C# ble ekskludert. For de innvidde derimot, viste Papirfly at søkere ville komme “hjem” til likesinnede. Alle søkere måtte kunne lese programmeringsspråket for å sende søknad, da både telefon og mail var skjult i kodene.

Oppgave Utfordringen var å rekruttere programmerer og teknisk prosjektleder. Det er en stor utfordring for lokale kunnskapsbedrifter å få tak i folk, og Papirfly var intet unntak. Konsept Vi erstattet norsk med programmeringsspråket C# på kommunikasjonsflater der dette språket aldri brukes; i regionale aviser, boards rundt offentlig transport og geriljamarkedsføring i form av plakatoppheng på oppslagstavler på relevante høgskoler, i utvalgte nærbutikker osv. Alle uten kunnskaper om C# ble ekskludert. For de innvidde derimot, viste Papirfly at søkere ville komme “hjem” til likesinnede. Alle søkere måtte kunne lese programmeringsspråket for å sende søknad, da både telefon og mail var skjult i kodene.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.