Subwaste

Arbeid av Oktan Orangeriet

Oppgave: Kjøpesenteret Galleriet ønsket å få Norges kuleste miljøstasjon!

Vårt mål: Løse utfordringen på en så spenstig måte at de ansatte VIL oppsøke søppelrommet. Dette skulle føre til økt sorteringsgrad, og gjøre Galleriet best i bransjen på avfallshåndtering.

Løsning: Kjøpesenteret Galleriet skal gi kundene en følelse av storby i egen by. Med dette som utgangspunkt, og faktumet at miljøstasjonen ligger under bakkenivå, ble resultatet ”Subwaste”. Løsningen er inspirert av undergrunnsbanen i London, og vi har latt oss inspirere av denne i navnetrekk, visuelle elementer og lydbilde.

Lanseringen av "Subwaste" har vært en suksess, og er blitt veldig godt mottatt blant de ansatte på Galleriet. Prosjektet har dessuten gitt Galleriet mye god PR, i både regionale aviser og bransjemagasiner.

Oppgave: Kjøpesenteret Galleriet ønsket å få Norges kuleste miljøstasjon! Vårt mål: Løse utfordringen på en så spenstig måte at de ansatte VIL oppsøke søppelrommet. Dette skulle føre til økt sorteringsgrad, og gjøre Galleriet best i bransjen på avfallshåndtering. Løsning: Kjøpesenteret Galleriet skal gi kundene en følelse av storby i egen by. Med dette som utgangspunkt, og faktumet at miljøstasjonen ligger under bakkenivå, ble resultatet ”Subwaste”. Løsningen er inspirert av undergrunnsbanen i London, og vi har latt oss inspirere av denne i navnetrekk, visuelle elementer og lydbilde. Lanseringen av "Subwaste" har vært en suksess, og er blitt veldig godt mottatt blant de ansatte på Galleriet. Prosjektet har dessuten gitt Galleriet mye god PR, i både regionale aviser og bransjemagasiner.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.