Verdens fineste stilling er fortsatt ledig

Arbeid av TRY og TRY Apt

Se den nye reklamefilmen med Sigrid Bonde Tusvik, Bertine Zetlitz, Fredrik Saroea, Erik Thorstvedt og Thomas Seltzer i hovedrollene.

«Har du lyst på en morsom og utfordrende jobb? Da skal du bli barnehagelærer!»

Slik starter den nye reklamefilmen der Sigrid Bonde Tusvik, Bertine Zetlitz, Fredrik Saroea, Erik Thorstvedt og Thomas Seltzer sine hoder er redigert inn på små barnehagebarns kropper.

TRY/Apt har laget en ny film for å hjelpe Kunnskapsdepartementet i jobben med å skaffe flere studenter til barnehageutdanningen. Fjorårets kampanje var en suksess, en nedadgående trend snudde, og man fikk til en økning på 18 prosent flere kvalifiserte søkere til barnehagestudiet. Dette var en god start, men fortsatt er rundt havparten av de som jobber i norske barnehager uten relevant utdanning. 

Målet for årets kampanje er å gjøre enda flere i målgruppen nysgjerrig på jobben i barnehage, og forhåpentligvis vil flere tenke at dette må være verdens fineste stilling for dem.

Filmen skal ikke vises på TV og kino, bare spres på nettet. Kjenner du noen som du tror kan passe til å jobbe i barnehage så er det bare å spre det glade budskap.

Du kan også se filmen her. 


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.