Krystallklart bestillingsverktøy for Brilleland

Arbeid av HELLI

Et bestillingsverktøy hvor Brillelands ansatte kan bestille butikk-, kommunikasjons- og kampanjemateriell på en enkel og effektiv måte direkte fra trykkeriet.

Brilleland Webshop er utviklet i samarbeid med Brilleland og IT Grafisk, og er et bestillingsverktøy for butikk-, kommunikasjons- og kampanjemateriell.

Nettbutikken er spesialdesignet for Brillelands butikker for å gjøre bestillingsprosessen så enkelt og oversiktlig som mulig.

Helli – Visuell Kommunikasjon har stått for design i tråd med Brillelands eksiterende profil, samt utvikling og kvalitetssikring etter Brillelands ønsker og behov.

– Har truffet spikeren på hodet

Dette sier markedskoordinator i Brilleland, Maria Worre:

– Brilleland Webshop ble spesialdesignet for våre butikker med tanke på å gjøre bestillingsprosessen av butikk-, kommunikasjons- og kampanjemateriell så enkel og oversiktlig som mulig. Her har Helli – Visuell kommunikasjon virkelig truffet spikeren på hodet, da de med sin geniale webshopløsning har skapt en enklere hverdag både for oss i markedsavdelingen, for våre butikker, og for vårt trykkeri. Prosjektet ble først påtenkt i november 2012, og allerede første uke i februar, som ønsket, var Brilleland Webshop lansert og tatt imot med åpne armer, med vakkert design og superenkel brukervennlighet.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.