Lokker med ferie for resten av livet

Arbeid av SMFB og Supertanker

SMFB for Supertanker har laget kampanje for Star Tour.

Supertanker ble strategisk samarbeidspartner for Star Tour i fjor. I anledningen Star Tours 40, inviterer Star Tour alle kundene til å fortelle om sine egne jubileum. For å gi dem litt hjelp har vi laget en jubileumsgenerator på Facebook. Gjennom noen smarte algoritmer går generatoren inn i tidslinjen på Facebook og foreslår jubileum du kanskje ikke visste at du hadde. Du kan også laste opp dine egne jubileum.

Resten av livet i Syden

Star Tour frister med en premie av de sjeldne. En heldig vinner får nemlig ferie for resten av livet. Det betyr 20.000 kroner i gavekort fra Star Tour så lange man lever. Trekningen er tilfeldig, alle har like store vinnersjanser.

Det er også laget film, boards og sosiale medier-aktiviteter. Kampanjen varer fra April til November.

– Det er mange kampanjer som henter ut Facebook-informasjonen din og presenterer deg for deg som om det skulle være overraskende nyheter. Men de fleste bildene man selv har lastet opp, hvor gammel man er og hvilke venner man har på FB er ikke så overraskende å se. Vi hadde lyst til at Jubileumsgeneratoren skulle fokusere på de små øyeblikkene som Facebook får med seg, men som du kanskje ikke husker som minneverdige. Hvor lenge er det siden moren din ble venn med deg på Facebook? Hvor mange dager er det siden du sjekket inn et sted i utlandet? Hvor lenge er det siden du trykket LIKE på bilder av en kompis sin middag? Når hørte du på Africa av Toto på Spotify? Hva skrev du som fikk 0 likes? Det er slike jubileum denne generatoren leter etter, sier teamet hos SMFB.

– Ideen om å lage en jubileumsgenerator opp mot Facebooks tidslinje var både spennende og krevende. Da var det veldig givende for oss å møte en kunde som var like begeistret for ideen som oss, forteller John Jacobsen, rådgiver i Supertanker. Og Star Tour fikk nesten 214.000 besøkende den første måneden, avslutter John Jacobsen fra Supertanker.

Bli med i konkurransen på nettsidene til Star Tour.Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.