OSL feirer 15 år

Arbeid av Dinamo

Med en annonsekampanje signert Dinamo og fotografene Knut Bry og Sigve Aspelund.

Den 7. oktober 1998 ble Oslo Lufthavn Fornebu lagt ned. Da hadde flyplassen vært i drift i 59 år. Dagen etter åpnet Oslo Lufthavn Gardemoen dørene for folk og fly. Siden den gang har 257 millioner passasjerer vært innom lufthavnen. I februar 2013 var OSL den største flyplassen i Norden og med en rekke utvidelser, endringer og ikke minst utbyggingen av ny terminal jobber OSL målbevisst mot å bli Europas beste lufthavn. I mellomtiden feirer vi 15 gode år.

Dinamo har utviklet en kampanje som både skal vise frem de mange detaljene som er en del av OSL og storheten i prosjektet. 

Med på laget har de to av fotografene i Tinagent-stallen: Sigve Aspelund og Knut Bry

– Sigve har bidratt med sitt unike blikk for detaljer i første del av kampanjen og Knut har lekt seg på flyplassen slik bare Knut Bry kan i andre del av kampanjen. Utrolig fint å få jobbe med to så hyggelige og flinke håndverkere, forteller Hanne og Victoria i Dinamo. 

– I tillegg var det morsomt å ta Knut med tilbake til Oslo Lufthavn. Han fotograferte flyplassen før den åpnet i 1998 og når OSL feirer 15 år, og ideen var å la lyset og arkitekturen spille hovedrollen, var han det naturlige foto-valget. Et morsomt apropos er også at en av annonsene Knut har tatt bilde til allerede har fått Twitter-skryt av Knut Olav Åmås (Aftenpostens debattredaktør). Det liker vi, konkluderer teamet. 

I tillegg til annonser og utendørs har det også blitt utviklet en kampanjeside, osl.no/15årder publikum kan bli bedre kjent med hovedflyplassen. 

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.