#keepthebeatalive

Arbeid av TRY og TRY Apt

For å stoppe bruken av dødsstraff er engasjement fra folk avgjørende.

Denne sommeren starter #keepthebeatalive, en kampanje laget av Try/Apt, der musikere, dansere og hvermannsen kan gå sammen for å ta avstand fra dødsstraff. Samlingspunktet er musikk.

Beaten, som er basert på en hjertebeat, er laget av Jarle Bernhoft. Samme artist setter i gang hele beaten med en gitar -og vokal intro. Team me, Bertine Zetlitz og en rekke andre dyktige musikere og dansere har allerede bragt beaten videre, det er nå opp til publikum å holde den i live.                                  

For å være med på kampanjen kan du bruke #keepthebeatalive og lage en liten videosnutt på Instagram eller Vine, for de som ønsker å lage en litt lengere video lastes disse opp på nettsiden. Hvert bidrag vil automatisk legge seg oppå beaten, føye seg inn i rekken på keepthebeatalive.no og dermed forlenge beaten. 

Amnesty og Try/Apt velger med dette å gå nye veier når veldedighet møter musikk. 

Der det tidligere har vært forbeholt store artister å støtte kampanjer med musikalske bidrag, henvender kampanjen seg til hele musikknorge og ber alle om deres bidrag. Her vil Jarle Bernhoft møte musikerkolleger, fans, og kanskje også fremtidens musikere for å holde liv i en og samme låt. Kampanjen gir oss mulighet til at vi som folk kan lage noe sammen for å oppnå resultater i arbeidet mot den globale bruken av dødsstraff, og på veien mot vårt endelige mål, vil vi fronte dødsdommer vi kan stoppe ved hjelp av en enkel signatur.

Følg med på www.keepthebeatalive.no.

Kampanjen er laget i samarbeid med Norges Rockeforbund og Universal music. Takk til Verdens Sterkeste Mann.


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.