Syden starter på Sola

Arbeid av Fasett

I år ønsket Stavanger lufthavn, Sola alle sine passasjerer velkommen til Syden før reisen går videre til for eksempel Syden.

Stavanger lufthavn Sola blir stadig viktigere knutepunkt for regionen og opplever en stadig økning i passasjerantall, direktedestinasjoner og avganger. Og i løpet av sommeren 2013 skal mange tusen passasjerer reise fra eller lande på Sola i løpet av svært kort tid – på egne charteravganger konsentrert rundt fredag ettermiddag og lørdag morgen.

Utfordringen var altså denne: hvordan kan Sola ta i mot sine sommerpassasjerer på en best mulig måte og gjøre reisen litt lettere i sommer? Både for store og små, erfarne og uerfarne, småbarnsfamilien eller venneflokken?

Sammen med Fasett utviklet Sola et helt eget tilbud: Vi ønsket velkommen til Syden – på Sola!

Alle som skal reise til Syden i sommer får sin egen innsjekk, egen bagasjeinnlevering, eget kart, egne informasjonsskilt og -piler(!) og en helt egen ventehall, Syden.

En helt ny hall ble midlertidig åpnet og møblert med sommermøbler fra IKEA – velkommen til Syden!

Hele flyplassen er preget av at alle ønsker å gjøre reisen litt lettere også for ferieklare mennesker og familier som ikke reiser med fly så ofte.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.