Det er bedre å vinne freden enn krigen

Arbeid av Supertanker og Ernö

Ernö for Supertanker har laget kampanje for LOfavør og advokatforsikring.

De største sakene i privatrett i Norge dreier seg om samlivsbrudd, barnefordeling og arv. Dette er saker som mange av oss ender opp i, og advokater kommer ofte inn i saken da det er en rettslig konflikt. Det er både dyrt og en påkjenning for de involverte. Med advokatforsikring får man både bistand i forkant, og omtrent ubegrenset hjelp hvis det blir konflikt. Advokatforsikring koster 120 kroner per måned.

Det er ikke mange som vet hva advokatforsikring er, og det er få som benytter seg av fordelen av å snakke med en advokat for å unngå konflikter før det er for sent. Det er utgangspunktet for kampanjen.

– Det er utfordrende å få oppmerksomhet til advokatforsikring. Det er et ukjent produkt som omhandler ubehagelige situasjoner som vi ikke vil tenke på før det er for sent, sier John Jacobsen, rådgiver i Supertanker. 

– Advokatforsikring møter også en barriere om at advokat er dyrt. Så, da var det fint å komme inn til Eirik og Henrik i Ernö. De kan svinge med pennen og gjøre svært godt håndverk. De laget en vinkling som tar tak i problemet på en måte som er ekte og nært, uten at det blir ubehagelig.

– Dette har vært et interessant tema å jobbe med, fordi det handler om å unngå mange av de unødvendige konfliktene i livet. Supertanker ga oss et fint utgangspunkt, og vi ble også raskt overbevist om å skaffe oss advokatforsikring, sier Henrik Sæther og Eirik Hovland i Ernö.


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.