Den perfekte appen for å lykkes på kjøkkenet

Arbeid av HyperRedink

Thyme er en meget enkel og brukervennlig multitimer som gjør deg i stand til å holde styr på alle dine kokeplater, og på det du har i ovnen. Samtidig.

Vi har utviklet en app som er enkel og intuitiv og som faktisk dekker et behov. De fleste av oss har et kjøkkenur hjemme, men det er også problemet. Vi har 1 ur, men opp til 5 ting å holde rede på. Med Thyme kan man i ro og fred holde oversikten og kontrollen når man skal gratinere, koke, steke, brasere, griljere og ikke minst briljere på kjøkkenet.

– I utviklingen av Thyme har vi lagt stor vekt på brukervennlighet gjennom stilsikkert design bygget på prinsippene til den kjente designeren Dieter Rams, uttaler Thuy Gia Nguyen, designer i Hyper.

Varm mottagelse

Thyme har etter kun få dager klatret inn på topp 10 listene over beste timer-apper og fått en rekke gode omtaler på diverse design- og matblogger rundt om i verden.

«It sure beats my usual method of setting one timer on the microwave, one on my phone, one on the back of the stove (which never works, anyway), and then just watching the clock,» skrev cultofmac.com om appen.

Tradisjonen tro

Hyper har som tradisjon å lage en litt spesiell julegave hvert år. Mange kjenner til HyperAlerts som var julegaven for noen år tilbake. HyperAlerts er en varslingstjeneste for Facebook og Twitter, og har i dag over 30.000 abonnenter over hele verden. HyperAlerts 2.0 lanseres i disse dager (www.hyperalerts.no).  

– Thyme er årets hilsen fra Hyper til verden og vi håper vi kan bidra til at årets julemiddag blir perfekt i de tusen hjem, uttaler kreative leder i Hyper, Lars-Petter W. Kjos.

Gratis i hele desember

Thyme kan lastes ned gratis fra AppStore i hele desember. En egen versjon for Android lanseres i januar.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.