T-We og den nye TV-hverdagen

Arbeid av TRY og TRY Apt


Canal Digital lanserer T-We, en serie tjenester som skal revolusjonere folks TV-hverdag.

TV-titting er ikke helt hva det var. Nå trenger du ikke lenger stresse hjem for å rekke favorittserien din, nyhetene eller sporten. Med T-We kan du se omtrent hva du vil, når du vil. 

– Kommer du hjem midt i filmen, kan du starte den på nytt igjen. Samtidig som det aller meste som har gått på TV den siste uka, alltid ligger klart og venter på deg. Uten at du har måttet ta det opp, sier Lars Mitlid, konsulent i Try/Apt.

Kreativt team har vært Egil Pay og Lars Joachim Grimstad, som denne gangen fikk jobbe med en ekte Oscar-vinner på regi. Danske Joachim Back har nemlig regissert filmen, og har tidligere vunnet Oscar for kortfilmen «The new tenants» i 2010. I tillegg til at han står bak flere gullvinnere i Cannes.

– Joachim var i sin tid med på å starte Bacon i Danmark, men har de siste ti årene bodd og jobbet i USA. Begge deler kom godt med når vi ønsket å lage en Hollywoodfilm-pastisj over en vanlig nordmanns hektiske hverdag, sier Lars Joachim Grimstad, kreativ leder i Try/Apt. 

– Internett har jo skjemt oss bort i forhold til at vi får tak i det vi vil ha akkurat når vi ønsker det. Nå kommer endelig TV etter, og T-We gjør dette mulig for folk flest, sier Egil Pay, AD i Try/Apt.

Filmen er produsert av Kjell Magne Lyngner hos Bacon.


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.