Kampen mot Murphy!

Arbeid av TRYTRY Apt og POL

DNB lanserer et nytt kommunikasjonskonsept og i hovedrollen finner vi selveste Murphy, mannen som sørger for at samme hva du gjør, så vil uhell skje.

Murphy er mannen som fant opp loven «Alt som kan gå galt, vil gå galt.» Men det finnes to måter å vinne kampen mot Murphy:

Du kan å ha Norges beste forsikringer dersom uhellet skulle være ute, og du kan sørge for at sjansen for at uhell skjer er så liten som mulig, på kampenmotmurphy.no.

Det er også laget en lang versjon av filmen til for nettbruk. 

– Dette er en stor satsning for DNB. I forsikringskategorien er vi en utfordrer, og selv om vi har hatt forsikringer  en stund er først nå vi kommuniserer dette, sier Janne Espevalen i DNB. 

– Mange kunder ønsker å samle både bank- og forsikringstjenester på et sted. Det er både praktisk og smart.

En finurlig oppgave.

– I motsetning til alle andre produkter og tjenester DNB skal selge, så er det å få bruk for forsikringen forbundet med at noe negativt har skjedd. Utfordringen er å lage kommunikasjon som snakker om forsikring, uten å snakke om uhell på en måte som skremmer folk, og uten å si akkurat det samme som konkurrentene, sier teamet.

På kampenmotmurphy.no har vi samlet tips for å unngå alle former for uhell! Fra de store og stygge, til de små og irriterende.

Alle som sitter på et bra tips mot uhell kan sende det inn til siden via instagram eller Facebook. Og tips som publiseres på kampenmotmurphy.no blir belønnet med god karma, ære i sosiale medier samt muligheten til å vinne store premier.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.