Hold i appen!

Arbeid av TRY og TRY Apt

Lofoten og «Hold i torsken»-kampanjen lanserer nå en egen app. For alle de som ikke går rundt med en torsk. Ny film har de også laget.

At torsk er sunt, visste vi. Men at den er så næringsrik at bare det å holde i den lindrer smerte, sorg og ubehag – vel, det måtte reklamen fortelle oss. Gjennom diverse filmer har vi sett hvordan torske-holding umiddelbart gjør livet litt lettere for folk i trøbbel. 

Vi har allerede prøvd den, og den virker. Her om dagen ble vi litt lei oss da noen skrev noe negativt om oss på KF.

Og det hjelper tydeligvis på salget også: Lofoten har opplevd en salgsøkning på hele 54,2 prosent, i tillegg til at uhjulpen kjennskap har gått fra 6 prosent til 24 prosent. Ingen grunn til å holde i torsken der, altså.

Nå tar Lofoten ny teknologi i bruk og lanserer en egen «Hold i torsken»-app.

– Med denne har du alltid en torsk for hånden. Sånn i tilfelle ulykken skulle være ute, sier Egil Pay og Lars Joachim Grimstad i Try/Apt. 

– Vi har allerede prøvd den, og den virker. Her om dagen ble vi litt lei oss da noen skrev noe negativt om oss på KF. Så åpnet vi appen der man kan velge mellom «litt», «middels» og «mye» trøst, trykket på «mye trøst» og vips!, så kjentes alt bra igjen, sier de.

– Utrolig kjedelig

– Vi puttet alle pengene i å programmere teknologisk trøst. Appen gjør ingenting annet, har null interaktivitet og er egentlig utrolig kjedelig. Men hva gjør vel det, så lenge man blir glad igjen, spør teamet.

Prøv selv. Appen er en web-app og kan lastes ned på mobilen via lofoten.no/app.

I tillegg begynner en ny film på TV i disse dager, der en ung jente får torske-hjelp i nøden. Som vanlig er filmen regissert av Kristoffer Carlin og produsert av Pravda.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.