Ruter lanserer uspesifiserte turer

Arbeid av McCann Oslo

Ruter har mer å by på enn hverdagsturene til og fra jobb. Nå lanserer de uspesifiserte reiser til sommerattraksjoner i Oslo og Akershus.

Fellesferien er rett rundt hjørnet, og i hovedstaden erstattes stresskoffert med feriekoffert. Mange lar derfor hverdagens kollektivvaner ta ferie i samme slengen. Men med 4000 holdeplasser i Oslo og Akershus, har Ruter mer å by på enn mange tror, også i sommerferien. For å inspirere folk til å reise mer kollektivt i sommer, arrangerer de nå uspesifiserte turer til sommerdestinasjoner i rutenettet.

Fem kroner turen

Bussturene går fra Lillestrøm, Oslo, Sandvika og Ski over fem søndager i fellesferien til en holdeplass i en annen kommune. Hvilken får man ikke vite før man er fremme. Plass bookes via ruter.no og i likhet med andre uspesifiserte reiser koster ikke turen all verden, nærmere bestemt en femmer. Hver tur varer rundt fire timer, og Ruter stiller med egen reiseleder som sørger for god stemning og servering på veien.

– Dette er en morsom måte å skape oppmerksomhet om vårt kollektivtilbud på. Vi håper at kampanjen kan få flere til å la bilen stå i sommer, og heller reise kollektivt til en uoppdaget sommerperle, sier markedssjef Vibeke Harlem.

Ruter anerkjenner likevel at ikke alle liker å reise i blinde. Derfor byr kampanjesiden også på forslag til sommerperler langs deres vanlige traseer med pris fra kr 30,-. Ikke verst sum for en sommerutflukt det heller.

 Kampanjesiden finner du her.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.