Procontra byr på bank (igjen)

Arbeid av procontra

For andre år på rad har Stavanger-byrået procontra laget en kampanje for SpareBank 1 SR-Banks mobilbankapp.

– Den moderne banken, les: mobilbanken, er et fantastisk tilbud til dagens bankkunder. Våre målinger viser at kunder som bruker mobilbankappen er langt mer tilfredse med banken sin enn andre kunder. Vi ønsker derfor at enda flere skal ta i bruk appen, og slik få en bedre bank- og kundeopplevelse, sier Sven-Erik Bergman, kampanjeplanlegger hos SpareBank 1 SR-Bank. 

Alltid åpen, overalt

Konseptet #detteerenbank er tuftet på ideen om at den moderne (mobil)banken alltid er åpen og finnes overalt. Sagt med andre ord; i dag er alle steder en bank. Som et ledd i kampanjen ble busskur i Stavanger, Sandnes og Haugesund forvandlet til humørspredende steder som campingvogn, russebuss, tivoli, surfenaust og en utedo; alle med geotaggen #detteerenbank synlig plassert på taket. 

Parallelt med skurene ble det lansert en digital kampanje med samme budskap. Kampanjen består av nettside, filmer, aktiviteter og konkurranse i sosiale medier. I konkurransen oppfordres publikum til å sende inn egne bilder av steder de kunne tenkte seg å gå i banken. Resultatet er flere enn tusen innsendte bilder, som alle, hver for seg og sammen, kommuniserer nettopp konseptets hovedbudskapet; at alle steder er en bank.

Regionalt liv og røre

– Ved å skape masse liv og røre i regionen, både på fysiske og digitale flater, har kampanjen gitt banken masse oppmerksomhet og positiv blest. Mange har deltatt i konkurransen, fått med seg stunts og annonser og sett filmer. Og viktigst av alt; siden #detteerenbank-kampanjen ble lansert medio mai, har vi opplevd 70 prosents økning i antall kunder som har lastet ned mobilbankappen, forteller en storfornøyd Bergman.

Ta en nærmere titt på kampanjensiden og/eller kampanjens Facebook-side.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.