Stories in wood

Arbeid av BåL reklamebyrå

Ny logo, profil og nettside for Tonning & Stryn, to tradisjonsrike møbelprodusentene på vestlandet som har slått seg sammen.

– Tonning & Stryn sin kulturelle og håndverksmessige arv som møter moderne design og innovasjon er selve essensen i bedriften, sier rådgiver Bernt A Bakken i BåL Mining.

– Møblene er designet av anerkjente norske designere, utformet i heltre – også rammene på de som er trukket – og produsert på vestlandet, utdyper han.

– Dette gir inntrykk og kvaliteter helt fra utvelgelse av råmaterialet i eik eller flammebjørk, designeren som møter treverket, håndverket i produksjonen og frem til både 2. og 3. generasjons brukere av møblene. Slik sett skapes det «Stories in wood» over hele linjen som all kommunikasjon er forankret i.

– T&S har vært veldig flinke til å tenke merkevare på den rette måten helt fra starten, og da kan vi virkelig få utfolde oss med utvinning. Norsk møbeldesign kommer mer og mer på agendaen ute i den store verden om dagen. Vi gleder oss veldig til videre jobbing i fase 2. Først og fremst skal vi nå igang med «Stories in wood»-filmer som bærere på egne flater, sier Bakken.

Nettsiden er designet og utviklet i samarbeid med Notch.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.