Viser over 1000 filmer i «Døgnet»

Arbeid av TRY og TRY Apt

I et helt døgn, i TV 2s reklamepauser, skal DNB vise mer enn tusen filmer hvor nordmenn deler sine tips og råd, om alt fra Aspargesskrelling til Åreknuter.

Fredag 19. september klokken 18 går startskuddet for «Døgnet». Hos DNBs døgnåpne kundeservice får du svar, tips og hjelp døgnet rundt. Enten du lurer på om du kan få et billån eller har spørsmål om nettbanken. DNB ønsker nå å forsterke sin posisjon som den mest tilgjengelige banken i Norge, og for å kommunisere sin døgnåpne kundeservice lanserer derfor DNB og Try/Apt nå «Døgnet»: Ett døgn med gode råd og tips fra det norske folk.

– Det mest vanlige er å ha en kampanjeperiode hvor vi gjentar vårt budskap i noen utvalgte medier over en definert periode. Denne gangen har vi gått mer utradisjonelt til verks. Vi har nemlig konsentrert hoveddelen av kampanjen til ett utvalgt døgn på TV2, sier Janne Espevalen, kreativ leder i DNB.

Selv om «Døgnet» først og fremst handler om den 19. september, skal det bygges forventninger og samles inn råd fram mot selve dagen. Fra og med i dag vil TV, digitale og sosiale medier brukes for å invitere hele Norge til å delta med sine beste råd.

– All ære til DNB som våger å gjøre noe så annerledes og modig. Å fylle et helt reklamedøgn på TV2 åpner opp for ganske så andre kreative muligheter enn det vanlige 45 sekunders-formatet, sier Lars Joachim Grimstad, kreativ leder i Try/Apt. 

Tjuvstartet før sommeren

Rekrutteringen av råd startet allerede før sommeren.

– Vi tjuvstartet med å reise land og strand rundt for å samle inn råd ute blant folk. Det har vært en fascinerende opplevelse. For tenk på alt det vi til sammen vet, men som vi aldri deler med hverandre? På nettsiden kan man fortløpende se alle rådene som kommer inn, i tillegg til at mer enn tusen av dem vil bli vist på TV2 fredag den nittende, sier Espevalen.

Du kan se alle rådene og dele ditt eget på døgnet.no allerede nå.

– Vi har holdt på siden jul med prosjektet, som ikke ligner på noe annet vi har gjort. Sammen med Tangrystan skal vi samle inn, velge ut og sette sammen nesten to timer med film. Et premiss har nemlig vært at intet råd fra folket skal vises mer enn én gang, sier Arne Eggen, konsulent i Try/Apt.

Nettsiden vil også få et liv etter døgnet på 19., som en digital bank full av gode råd og tips fra hele landet.

Mini-dokumentarer

I tillegg til de mange, korte filmrådene fra folk flest, er det også blitt laget ni litt lengre mini-dokumentarer. 

– I disse kan man møte alt fra kjente mennesker som Kjetil Jansrud og fotballyndlingen Martin Ødegaard til 104-åringen Lars Berger-Hansen og døve Rune Anda som deler sine beste råd, avslutter Espevalen.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.