Bestefar baker

Arbeid av TRY og TRY Apt

Idun arrangerer Idun Mors hjemmebakte bakekurs for bestefedre og barnebarn i forbindelse med lanseringen av nyheten Bakeklare Fylninger.

Søt hjemmebakst har i det store og hele vært bestemødrenes domene. Vi syns det var på tide å gi bestefedrene en hånd. For ikke alle bestefedre har en bestemor ved sin side. Stadig flere er enkemenn, fraskilte eller har koner som har blitt for skrøpelige til å bake. Det å kunne invitere på og servere bakst, er for mange en viktig del av kosen når familie, barnebarn, venner eller nye bekjentskap kommer på besøk. 

– Med Bakeklare fylninger og andre produkter fra Idun Mors Hjemmebakte, kan de enkelt lære seg å bake og fylle huset med liv og selskap, uttaler Rasmus Selseth, direktør for dagligvare og storhusholdning i Idun Industri 

Kampanjen tar utgangspunkt i nettsiden bestefarbaker.no der man kan melde seg på som elever eller «lærere». 

– Tanken er at dette kan være en sosial og lærerik aktivitet både for eldre menn og eldre damer, enten de kan bake, eller har lyst å lære. Og selvfølgelig kan du melde deg på uten barnebarn. Hvem vet, kanskje noen nye vennskap og bekjentskaper kan etableres under kursene, uttaler Nina Mathisen, Trade Marketing-ansvarlig i Idun Industri. 

– Eldre er ikke alltid like lett å nå på internett, så vi kombinerer TV og annonser med facebook-annonser der vi henvender oss til generasjonene under, enten det er voksne barn eller barnebarn som kan tenke seg å gjøre noe hyggelig sammen med bestefaren sin, sier teamet bak kampanjen, Ester Hjellum og Jørgen Bøhle Bakke fra Try reklamebyrå. 

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.