God stemning i AdO arena

Arbeid av MK Norway

Norges nye hovedanlegg i svømming og stup åpnet i helgen. Alexander Dale Oen arena er et helt enestående anlegg i norsk og europeisk sammenheng.

AdO arena er en unik nasjonal arena laget for å fremme svømmesporten både i Norge og internasjonalt. Anlegget har fått navnet til Norges største svømmer gjennom tidene, Alexander Dale Oen. Basert på Alexanders unike innstilling og holdning til sporten lagde MK Norway konseptet «God Stemning», noe som også var et uttrykk Alexander brukte ofte. MK Norway Reklamebyrå har laget konsept og profil.

– Alexander Dale Oen Arena er en internasjonal svømme- og stupearena midt i hjertet av vannbyen Bergen. En inspirerende og positiv arena hvor alt er mulig, laget for internasjonale utøvere til bergenske skolebarn. Her skal arven til Alexander følges opp og det skal være god stemming, sier Svein Roger Selle i MK Norway Reklamebyrå.

Vannmolekyler

MK Norway reklamebyrå har bistått med konseptet «god stemning», navnearbeid, logo, profil, nye websider med tenkningen mobile first og sosiale medier. Inspirert av vannarenaen og vannmolekylene enkle former og formler har byrået laget logoen.

– Dette er en vannarena midt i vannbyen Bergen. I sin enkleste form handler dette om vann. Det skal også logoen uttrykke, sier Ole Færøvik, designer i MK Norway. 

Mobile first

Websiden adoarena.no er inspirert av arkitekturen inne i selve anlegget og har fått et brukergrensesnitt laget for å gjøre opplevelsen på mobile flater så god som overhodet mulig. Løsningen innehar samtidig komplekse tekniske funksjoner som et interaktivt bassengkart hvor brukerne til enhver tid skal se hvor man kan benytte anlegget.  

– Vi har også utviklet en helt spesiell bildestil til arenaen. En av Norges beste fotografer, Francisco Munoz har laget en serie bilder som virkelig gir karakter til anlegget sier Færøvik.

– Vi er stolte over å kunne vise hele Norge vår nye stolthet. Vi håper og tror dette vil bety mye både for svømmesporten både i Bergen men også for å sette Norge på kartet internasjonalt. Vi er spesielt glade for å kunne videreføre Alexander Dale Oen flotte innstilling og håper folk vil oppleve god stemning, sier  Håkon A. Egeberg Johansen, daglig leder AdO arena.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.