Rekrutterer bøssebærere digitalt

Arbeid av POL

POL har laget en film for årets TV-aksjon som i utgangspunktet er 2,5 timer lang, hvor folk oppfordres til å bli med og gjøre den kortere.

Den lange turen som skal bli kort. POL har laget en film for årets TV-aksjon som i utgangspunktet er 2,5 timer lang, hvor folk oppfordres til å bli med og gjøre den kortere. For hver bøssebærer som melder seg, kuttes litt av filmen som viser Agnes sin daglige tur etter vann. Allerede nå har filmen blitt 40 minutter kortere og 26.000 bøssebærere har registrert seg. Vi nærmer oss målet som vil sikre Agnes en brønn i nærheten.

Bli bøssebærere! Gå inn på agnes.blimed.no.

Årets TV-aksjon heter Vann forandrer alt og er tildelt Kirkens Nødhjelp.

I år skal pengene fra TV-aksjonen gi en million mennesker varig tilgang til rent vann. For bare 200 kroner kan du gi vann til ett menneske for resten av livet.

Tilgang til rent vann dreier seg ikke om å bli utørst, det betyr at mennesker overlever og holder seg friske. Tilgang til vann sikrer avlinger og mat til befolkningen. Kvinner og barn får muligheten til utdanning og arbeid når de ikke må bruke mange timer hver dag på å gå etter rent vann.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.