Gjort det de kan

Arbeid av Bates

En sneak peek på Reklame for Alvor-filmene som begynner å gå på TV i romjulen.

Bates United vant  tidlig i høst Reklame for Alvor. Siden da har teamet jobbet med å ferdigstille kampanjen for Norges Frivilligsentraler. Kampanjen kommer til å bestå av en rekke forskjellige elementer som vil bli rullet ut i løpet av januar. Som en del av premien stilte Tangrystan med produksjon av film, og allerede nå kan du få en sneak peek på filmene som begynner å gå på TV2 i romjulen.

– Norges Frivilligsentraler er kjempefornøyd med samarbeidet med Bates United. Vi har fått jobbe med en kreativ, positiv og engasjert gjeng som har stått på for at kampanjen skal bli best mulig  – og det mener vi den har blitt.  For oss som en frivillig organisasjon er det spesielt gøy å få laget reklamefilm. Innsatsen som Tangrystan har lagt ned i produksjonen av hele tre filmer, er over all forventning. Vi gleder oss til å se filmene på tv og andre flater, uttaler Silje Farner-Calvert, daglig leder ved Oppsal Frivilligsentral og ansvarlig hos oppdragsgiver.

Filmene er produsert av tre ulike regissører fra Tangrystan. Simen Alsvik har laget «Råner», Trond Fausa Aurvåg har laget «Muskelmann» og Fridtjov Såheim har laget «Drama Queen». Anders Flatland har hatt foto på alle filmene og etterarbeidet har vært ved Postmenn.

– Jeg er helt sikker på at denne kampanjen vil løfte både kjennskap til Frivilligsentralene og også lysten til å bidra som frivillig i lokalmiljøet. Sånn som det ser ut nå, så stiller de fleste store medier opp og gir oss tidenes mulighet til å synes. Her ser vi virkelig resultat av at proffe reklamefolk og mediebransjen har gjort nettopp «det de kan», forteller Farner-Calvert.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.