Verdens første sovende fotoshoot

Arbeid av ANTI

Anti Denim lanserer sin neste kolleksjon NATT på TVN natt til kommende mandag.

Kommende søndag lanserer Anti Denim, kjent for sine sorte kolleksjoner og annerledes markedsføringskampanjer, sin nyeste kolleksjon NATT. Som navnet på kolleksjonen indikerer, foregår prosjektet om natten. Anti Denim har fått med seg fotograf Pål Laukli på et konsept som utfordrer den tradisjonelle moteoppskriften med modeller som innøvd og kontrollert poserer i studio. I denne presentasjonen møtes to modeller for første gang til et søvnprosjekt under åpen himmel dypt inne i skogen. 

Modellene sover sammen på en seng, hvor prosjektet utfordrer trenden med slow TV. Ellen Østmoen, daglig leder i Anti Denim, forteller at målet var å fange modellenes søvnmønster og naturlige bevegelser på kamera gjennom natten, noe som skapte et sart og ærlig uttrykk. 

– Etter opprigg av filmutstyr forlot alle involverte området og paret ble overlatt til seg selv, hvor kulde, insekter og frykten for potensielle nattdyr var faktorer som påvirket positurene, forteller hun.

— Prosjektet er fascinerende og ærlig, man er jo aldri så sårbar som når man sover. Man lager naturlige bevegelser styrt av impulsene og situasjonen. I etterkant var det spennende å se hvordan jeg krøp nærmere og varmet føttene mine under Sjur sine i løpet av natten, forteller modellen Johanne Aurebekk Andresen.

— Vi fikk et helt sett med fantastiske bevegelser og positurer, som vi aldri hadde klart å fremskaffe om vi ikke hadde gjort prosjektet på denne måten, sier fotograf Pål Laukli. 

— Har man først sett 10 minutter blir man irriterende nok veldig interessert i de neste timene, så dette er et prosjekt hvor man definitivt skaper noe nytt i fashionsjangeren, avslutter fotografen.

Er du et nattdyr selv, kan du se filmen i sin helhet på antidenim.no og på TVN natt til mandag 11.januar kl. 01:25.


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.