NetCom lanserer Mobilpant

Arbeid av NORD DDB

Nå kan kundene pante sin gamle mobil og få en tilgodelapp tilsvarende verdien på telefonen.

MobilPant er en returordning for mobiltelefoner og nettbrett. Nå kan kundene pante sin gamle mobil og få en tilgodelapp tilsvarende verdien på telefonen. Dermed kan brukte telefoner komme til nytte for andre, og den som panter telefonen sin kan få en ny til redusert pris. For hver mobil som pantes, går 10 kroner til Miljøagentene.

– Det ligger i dag veldig mange telefoner og støver ned i diverse skuffer, og mange går med en telefon de gjerne skulle oppgradert, sier Ole Andre Skarbøvik, Head of Marketing i NetCom.  

– Med MobilPant håper vi å både få samlet inn gamle telefoner og gjøre terskelen for å oppgradere litt lavere. Telefoner som er ødelagte eller helt utdaterte går til gjenvinning og de litt nyere blir solgt videre. Så lagt ser det ut som konseptet fenger bra. Bare siden vi lanserte tjenesten lørdag kveld har over 40.000 personer vært inne på netcom.no for å verdivurdere sin telefon, sier Skarbøvik.

Lanseringskampanjen er utarbeidet av DDB Oslo og filmen er produsert av 4 ½ med Matias & Mathias på regi. På Web har DDB laget bannere der du kan finne ut nøyaktig hvor mye telefonen din er verdt – direkte i banneret. 


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.