Sesonghjelpen – nytt digitalt verktøy fra If

Arbeid av Los & Co

Nå lanserer If en digital tjeneste som er «Rolig, vi hjelper deg» i praksis.

Med Sesonghjelpen kan målgruppen få skreddersydde lister med gjøremål og tips til hvordan man tar vare på ulike eiendeler igjennom alle sesongene.

– Vi vet at målgruppen har innmari mye å huske på, og midt i den velkjente tidsklemma skal man vedlikeholde hus, bil, hytte og båt, sier Fred Kihle, rådgiver i LOS&CO. 

– Men når skal egentlig ting gjøres, og hvordan gjør jeg det? Det er her If kommer inn i bildet. Hvis vi kan bidra til å gjøre hverdagen litt enklere for målgruppen, så har vi kommet et godt stykke på vei.

Sesonghjelpen kan også sende kritiske varslinger om når du bør måke snø på hyttetaket, skifte til vinterdekk, skru av utevannet og lignende tips basert på hvor i landet du bor.

Som en del av Sesonghjelpen har If også inngått et samarbeid med Finn. Med noen få tastetrykk kan brukerne av Sesonghjelpen få hjelp til utføre oppgaver de ikke kan eller vil gjøre, via Finn Småjobber.

– Vi er veldig fornøyde med løsningen Los har laget og håper kundene vil sette like stor pris på den som oss, sier Lise Marie Vasbø, markedssjef hos If. 

Sjekk ut Sesonghjelpen på if.no/sesonghjelpen

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.