Snasen profil for 100% Norway

Arbeid av byHands

100% Norway-utstillingen åpner i London i dag, torsdag. Robin Snasen Rengård fra byHands har laget den visuelle profilen for årets utstilling.

Mellom 24. og 27. september stiller 33 både unge og etablerte norske designere ut sine arbeider på Old Truman Brewery ved Brick Lane i Øst-London. Den norske utstillingen er del av den internasjonale London Design Festival, og dette er 12. gang 100% Norway stilles ut i London. Utstillingen arrangeres av Utenriksdepartementet, den norske ambassaden i London og Norsk design- og arkitektursenter (DOGA). I år er også Norwegian Icons hentet inn som samarbeidspartner. 

Årets utstilling er den sterkest til dags dato, ifølge Wallpaper

Årets visuelle profil er utarbeidet av Robin Snasen Rengård/byHands, og lager rammen rundt hele utstillingen være seg katalog, postere, bannere med mer, samt utstillingsarkitektur. Profilen er bygget opp av landskap og typografiske former inspirert av norsk natur og har hentet inspirasjon fra kunstnere som Gunnar S. Gundersen

– Profilen har en forfinet eleganse i uttrykket samtidig som den er egenartet og kraftfult. Vi synes den er helt fantastisk, sier kurator Benedicte Sunde fra Norsk design- og arkitektursenter. 

– Fargepaletten fremhever hele utstillingen uten å overdøve objektene til de over 40 designere og produsenter som vises.

I år får også illustrasjon sin plass i utstillingen. 

– Vi har fått med oss byHands og illustratører for første gang, som er veldig veldig spennende, sier Sunde. 

Les mer om utstillingen her.


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.