Jungelvenner fra Freia

Arbeid av SMFB

En Freia-kampanje skreddersydd for Facebook.

Freia sitt posekonsept Venner kom nå i høst med sin nyhetslansering «Jungelvenner», som blant annet inneholder Freia-sjokolade og morsomme dyrefigurer i vingummi. 

Kampanjen SMFB har laget for Freia Jungelvenner baserer seg på totalt ni filmer med dubbede dyr fra jungelen.

– Kortfilmene som SMFB har skapt til lanseringen av Freia Jungelvenner er engasjerende og underholdene, og skal sikre oppmerksomhet til vår nyhetslansering. Filmene er skreddersydd for Facebook, og skal få forbrukeren til å dra på smilebåndet og dele videre med sine venner, sier Monica Paulsen Ygre, Brand Manager hos Freia. 

– Målet har vært å lage noe som kan minne om organisk innhold. Ved å bruke «internett-humor» og en såpass gjenkjennelig sjanger håper vi det vil oppleves som relevant og underholdende, og ikke noe man vil scrolle forbi med én gang, forklarer teamet Thea Tovshus og Christian Lindvik.

– Det har vært en veldig morsom prosess fra start til slutt. Takk til Sagveien for en lattermild dag i studio. 

Jungel-teamet: Beathe Stangeland Eide, Christoffer Lorang Dahl, Vibeke Wiedswang, Sverrir Brynjolfsson, Thea Tovshus og Christian Lindvik.


Kommentarer

Christoffer Lorang Dahl

Digital rådgiver i Geelmuyden Kiese

4 år, 3 måneder siden

Lurer på hva Stephan von Simson synes om dette, jeg.

Odd Tystad

Reklameskiltforfatter i annen

4 år, 3 måneder siden

Hei, Christoffer!
Jeg ringte til Stephan von Simson for å høre hva han syntes om dette. Jeg kom rett til telefonsvareren hans som lød: – Hei, dette er Stephen. Jeg kan dessverre ikke ta telefonen akkurat nå, men dersom det gjelder spørsmål rundt hva jeg synes om SMFB-jobben «Jungelvenner fra Freia» som ligger ute på KF, så synes jeg jobben er helt grei innenfor den etterhvert velbrukte sjangeren «dyr og fugler som beveger på munn og nebb og ettersynkes av mennesker». Hvis jeg skal trekke frem en av filmene, må det være krokodillefilmen, der en av krokodillene har fått kjeven i lås – og derfor ikke kan bevege munnen, noe som gjør det vanskelig for menneskestemmen å skape «synkmagi» i forhold til munnbevegelse. Så selv om denne filmen av denne grunn er den som fungerer dårligst, er den kanskje med på å skape en ny sjanger: «Dyr og fugler som ikke beveger på munn og nebb som lydlegges av mennesker uten synkbekymringer».

Stephan von Simson

Grafisk designer i State

4 år, 3 måneder siden

Hei Christoffer, dette synes jeg var moro. Spesielt "Bæææææ - neida" og løven på slutten. Han minner meg om Vidar Magnussen.

Thea Tovshus

Kreatør i SMFB

4 år, 3 måneder siden

Kunne ønske man kunne like kommentarer her inne!

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.