Appellerer til «verdens beste fedre»

Arbeid av Schjærven Reklamebyrå

«#kjærepappa» fra Care Norge setter fullt fokus på vold mot kvinner, og er primært rettet mot menn.

CARE er en av verdens største hjelpeorganisasjoner og hjelper årlig rundt 97 millioner mennesker. I perioden 25. november til 10. desember skal CARE ha full fokus på vold mot kvinner. I disse 16 dagene skal vi sørge for at så mange som mulig får vite at vold rammer om lag hver fjerde kvinne i verden og hvordan hver enkelt av oss kan bidra til redusere dette store problemet.

En av fem kvinner i Norge blir utsatt for vold og dermed blir det å bli født jente den største faren av alle. Oppgaven er stor. Kampanjen ønsker å formidle hva vi kan gjøre for å være i forkant samt reflektere over hvilke verdier og normer vi har i dagens samfunn. Hvilke forventinger burde vi ha til hverandre og hvilke verdier bringer vi videre til den oppvoksende generasjon.

Reflekterer over papparollen

Årets kampanje er #kjærepappa og Schjærven Reklamebyrå har laget en kortfilm og en nettside; kjærepappa.no, hvor også kjente personer som i kraft av å være pappa reflekterer over papparollen. For å sikre synlighet brukes avisannonser, bannere, boards, korte reklamefilmer samt samarbeid med blant annet H&M. Clear Channel, JCDecaux, Webtraffic og Amedia er blant de mediene som bidrar til å spre kampanjen.

Produksjonsselskapet Tangrystan har stått for produksjon av filmen.

Tidligere kampanjer har vist seg å nå flere kvinner enn menn, selv om det er menn som i første rekke kan gjøre noe med problemet. I årets kampanje skal vi derfor nå fedre, verdens beste fedre. De som gjør hva som helst for sine barn og som er forbilder for alle de små barna som skal bygge sin egen identitet og verdier.

– Dette er en leveranse fra hele Schjærven og våre partnere. Vi er veldig fornøyd med resultatet og takknemlige for alle som har bidratt, sier Knut Røse, konsulent i Schjærven Reklamebyrå.

Rørt og imponert

– Vi er både imponert og rørt over innsatsen fra alle involverte. Kortfilmen har virkelig overgått våre forhåpninger. Vi er veldig fornøyd med å kunne snakke til «skikkelige» menn og fedre om en problemstilling som i høyeste grad angår menn. Denne filmen klarer å gjøre dette, helt uten «pekefinger. Oppgaven har blitt godt forstått av alle, og vi er ekstremt stolte over å kunne presenterer resultatet. Schjærven, i samarbeid med produksjonsselskapet Tangrystan, har lykkes i å komme opp med en kortfilm som både angår og berører menn,  uttaler Hilde Vanvik, markeds- og kommunikasjonssjef Care Norge.


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.