Cashpoint-reisen

Arbeid av Schjærven Reklamebyrå

Ut og reise? Norwegian Reward frister med tusenvis av CashPoints mot at du bytter leverandør til en av deres hovedpartnere.

Det skal ikke koste mye å fly med Norwegian. Likevel kan det være godt å få en utstrakt hånd, slik at pengene strekker til. CashPointreisen er en kampanje hvor tre store partnere i Reward-programmet byr på tusenvis av CashPoints. Hovedfilmen i kampanjen handler om Geir som sårt trenger reisepenger for å redde forholdet sitt med Gina fra Karibien. Han blir forespeilet ulike ydmykende måter å skaffe reisepenger på og blir til slutt verdens heldigste mann når han oppdaget CashPoint-reisen.

– Faktisk kan Reward-medlemmene få hele 4000 CashPoints, tilsvarende 4000 kroner, ved å bytte leverandør til HomeNet, NorgesEnergi og/eller Riks-TV. Hensikten med så mange CashPoints er å vise medlemmene at du faktisk kan reise hvor du vil i verden med Norwegian for under 4000 CashPoints, forteller Jarle Nummestad, seniorkonsulent i Schjærven Reklamebyrå.

– Litt av utfordringen er, at selv om partnerne tilbyr tjenester som er vesentlige for mange i deres liv, så er det relativt lav interesse for tjenestene i seg selv. Vi ønsket derfor å lage en kampanje hvor lysten til å tjene CashPoints overstiger eventuelle barrierer med å flytte på sine avtaler.

– Denne kampanjen handler om reise. Det har vi ønsket å uttrykke både på kampanjesiden og i Facebookfilmen. På nettsiden har vi lagt vekt på selve destinasjonene du kan komme deg til ved å skaffe deg de ulike partnertilbudene. Man kan trykke seg rundt og besøke de destinasjonene du synes frister mest, forteller det kreative teamet, Thea Bjørndal Iversen og Anette Bellika Finnanger.

– Med et begrenset budsjett og hovedsakelig eksponering på Facebook ville vi få folk inn til nettsiden ved å lage en litt annerledes og rar, men søt film. Tilbudet kan virke komplisert, men ikke målt opp mot en desperat manns handlinger når han er ute etter det viktigste i livet, kjærligheten.

– Med Andrea Eckerbom som regissør visste vi at dette kom til å bli en helt spesiell film, og vi er evig takknemlige til både Tangrystan og Clockwork som har gjort en enorm innsats for å gi Geir det universet han fortjener.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.