Braastad med 360° Cognac-opplevelse

Arbeid av Patchwork Norway AS

Virtual Reality er i vinden for tiden. Nå går Braastad Cognac nye veier for å fortelle historier rundt merkevaren.

Cognac-huset er kjent for sin lidenskap for tradisjon og ekte håndverk, og det er nettopp det som står i fokus i de to ferske 360°-filmene som ble spilt inn på den franske landsbygda i mars.

Braastad ønsket å gi målgruppen en helt spesiell opplevelse når de i april hadde stand på Københavns flyplass Kastrup, der reisende kunne sette seg ned med en smaksprøve av Braastad Cognac og samtidig «være i» filmene. Den ene filmen foregår i master blender Richard Braastads blending-rom, og den andre  lar deg ta del i en lunsj i det fri utenfor Chateau de Triac, Braastad-familiens vinslott. Filmene vil også bli publisert i Braastads globale kanaler i sosiale medier som er tilrettelagt for 360 graders video.

Det er sosiale medier-byrået Patchwork som står bak idé og produksjon av filmene. 360 graders VR er et videoformat som omslutter seeren med video på alle kanter, og tar personen med til steder og øyeblikk på en virkelighetsnær måte.   

– Det er spennende å ta i bruk ny teknologi og nye kommunikasjonsformer, og vi synes Braastad var den perfekte merkevaren å benytte 360-video på, sier Merethe Nyvold Johannesen som er leder i Patchwork.

– Gjennom de to filmene vi har produsert, gir vi mottakeren mulighet til å oppleve Cognac-distriktet og hvordan Braastad Cognac blir framstilt i vakre omgivelser i Frankrike. Formatet gir nærmest de som tar på VR-brillene følelsen av å være til stede mellom vinranker og slott i Frankrike, forteller Johannessen.

– Da Patchwork presenterte ideen, tok vi beslutningen om å gjennomføre det på stedet. Det er en fryd å få muligheten til å ta folk med inn i blending-rommet til Richard, eller på familielunsj i hagen til familiens vinslott, uansett hvor vi fysisk sett befinner oss. Dette er bare begynnelsen, vi har en lang liste med fantastiske opplevelser vi ønsker å invitere våre kunder med på, sier Ina Ravnanger i Arcus.

Se filmene her (eller på YouTube):

Richard i blending-room (du må bruke nettleseren Chrome for å se 360°-filmer) 


Lunsj utenfor familiens vinslott (du må bruke nettleseren Chrome for å se 360°-filmer) 


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.