Råstad Kombucha

Arbeid av Breakfast

En fruktelig frisk profil.

Råstad Kombucha er en lokal vestfoldprodusent av den helsefremmende drikken Kombucha. En fermentert drikke som er så god at man ikke skulle tro det var sunt. Men det er det. Drikken inneholder gode bakterier som kan bidra til å holde magen frisk og kroppen sunn. Ingen mirakelkur, men en fruktelig god, leskende drikke som kan gjøre folk godt.

Råstad Kombucha drives av lidenskapelige sjeler som elsker det de driver med. En positiv holdning som gjennomsyrer designet og tonen i språket, utviklet av Breakfast. Den nye profilen skal være som vitaminer for hjernen. Delikate, friske og innbydende farger signaliserer muskler, sunnhet, kraft og energi. Den grafiske paletten er fargesterk og modig, med illustrasjoner utviklet for hver smak i kombucha-serien. En palett og grafisk stil med nok rom i seg til å vare lenge, samt utvikles i tråd med nye smaker og produkter fra Råstad Kombucha. 

Selve logoen og navnetrekket er gitt tyngde i form av fete fonter for ikke å skulle drukne i mengden av farger, illustrasjoner og former. Språket og tonen er definert og utviklet for å være leken, personlig og munter.  Akkurat som drikken i seg selv er.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.