Telia feirer Norges beste 4G-nett med dronekake

Arbeid av NORD DDB

Telia bruker droner til å bake kake, trolig for første og siste gang.

– De siste årene har Telia brukt milliarder på å bygge ut 4G-nettet sitt, og gjennom hele prosessen har vi flydd droner rundt i Norge og fortalt om den siste utbyggingen i Dekningsnytt. Nå som Telia endelig kan smykke seg med tittelen om å ha Norges beste 4G-nett, synes vi at våre trofaste droner fortjente å ha en viktig rolle i feiringen, sier Marius Jensen, rådgiver, DDB Oslo.

– Vi har vunnet samtlige dekningstester i Norge i år og dermed bevist at vi har det beste mobilnettet i landet. Nå nylig åpnet vi også for Fri Fart i nettet vårt. Dette er positive nyheter som vi vil feire med våre kunder. Å feire med en kake laget av droner har vi tro på at vil vekke positiv oppmerksomhet, sier Ingvild Stubhaug Steg, Markedssjef i Telia.

Sammen med DDB Oslo, Animasjonsdepartementet og drone-selskapet TiltDrone kom Telia frem til at enhver ordentlig feiring har en kake. Ingen revolusjonerende slutning i og for seg, men hva med om man bygde en kake ved hjelp av droner?

Verdens første?

– Jeg har ikke sett noen lage en kake ved hjelp av droner før, så håper folk synes dette er gøy. Dette er garantert ikke den siste gangen vi bruker droner i kommunikasjonen vår, men trolig siste gangen vi bruker dem til kakepynting. På tross av at reklamefilmen kun varer i 40 sekunder, så var baking med droner en ganske omstendelig og tidkrevende prosess, sier Steg.

Reklamefilmen vil bli vist på TV, online og i sosiale medier fra uke 38-41.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.