Teorisangboka* – Kjøretips med melodi

Arbeid av HyperRedink

Prikkfri musikalsk inspirasjon til førerprøven fra Duplex i samarbeid med Gjensidige.

Som Norges største forsikringsselskap har Gjensidige satt seg som mål å få ned antall ulykker blant unge i trafikken. Målet skal nås gjennom å utvikle enkle og inspirerende tjenester som gjør unge forberedt for livet bak rattet. Fra før har de blant annet laget øvelseskjøringsverktøyet L.appen og gjort rasteplasser om til tasteplasser. I år setter de fokus på teori ved å gi ut Teorisangboka. 

– Aldri før har så mange unge sjåfører strøket på teoriprøven og samfunnet Norge er i ferd med å bryte sammen av mangel på nye sjåfører. Mye av problemet har vært den gammaldagse pedagogikken som praktiseres ved kjøreskolene. Det viser seg at metoden med en lærer ved kateteret og tunge lesebøker fulle av trafikkregler rett og slett ikke fenger et ungt publikum. Duplex Records har i samarbeid med Gjensidige valgt å ta tyren ved hornene og engasjert seg i de unges trafikkopplæring ved å lage verdens første sangbare teoribok. De 12 catchy låtene tar for seg de viktigste lover og regler i trafikken, og siden rim og rytme er som lim for hukommelsen er dette en sikker vinner i trafikkopplæringen, sier Bare Egil Band i en lang kommentar. 

Teorisangboka ble på onsdag lansert av Gjensidiges Konserndirektør MKM Cecilie Ditlev-Simonsen på en lokal trafikkskole på Tøyen. Albumet som antagelig er det eneste i verden som gjør deg til en bedre sjåfør, inneholder spor av kjente og kjære Duplex-band som Black Debbath, Bare Egil band, Hurra Torpedo, De sørgelige restene og marOder

Hyper, byrået bak idéen, har til lanseringen produsert musikkvideoer, bakomfilmer, platecovers, og diverse annen moro som kommer utover høsten. 

Sjekk ut Teorisangboka* Kjøretips med melodi på Spotify og Tidal

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.