NM i lunsj

Arbeid av TRY

NM i lunsj er en nasjonal konkurranse der ungdomstrinnet konkurrerer om å lage landets beste lunsjopplevelse!

Sammen med Helsedirektoratet, opplysningskontorene og Sjømatrådet har TRY utviklet en nasjonal konkurranse for hele ungdomstrinnet med mål om å skape engasjement blant ungdomsskoleelever rundt hva et godt og sunt skolemåltid og spisemiljø er, og hva dette betyr for elevene selv.

– Det skjer mye fra barneskolen til ungdomsskolen. Mange dropper matpakka. Noen går på butikken og kjøper skolebrød, andre venter med å spise til de kommer hjem igjen. Gutta er verst, men det er også mange som er ekstra bevisste og opptatt av dårlige rutiner og dårlige kantinetilbud, sier Hedda Refsum, som er prosjektleder for samarbeidsprosjektet.

For å engasjere elevene til å delta, har TRY sammen med mediebyrået Vizeum fått med vloggerne Noobwork og Hanna-Martine som frontfigurer i kampanjen.  Selve konkurransen bor på domenet nmilunsj.no, som er utviklet av Apt. Fire finalelag kåres av en jury som sender lagene til finalen i Stavanger i januar, der de skal kjempe om å bli norgesmestere i lunsj,  med helseminister Bent Høie tilstede. Finalen sendes på Matkanalen.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.