Avis går nye veier sammen med OBOS

Arbeid av FranzHubert

Eie eller leie? Avis, som har leid ut biler over hele verden i 60 år, skal teste ut et helt nytt produkt.

Eie eller leie? Avis har leid ut biler over hele verden i 60 år, og i tråd med tiden og de endrede krav til effektivitet og miljø, skal de nå teste ut et helt nytt produkt. Nå lanseres et testprosjekt hvor bilparken flyttes ut av egne lokaler og inn i garasjene der folk bor.

Ole Grønvold, administrerende direktør for Avis bilutleie i Skandinavia, ser med spenning frem mot testlanseringen.

– Det er en helt ny måte å tenke bilhold på, og vil nok kreve litt omstilling hos brukerne. Det vil helt klart utfordre holdningen til det å leie bil. Og kanskje så noen frø rundt behovet for å eie. I første omgang gjøres dette på to steder i Oslo. Målet er selvfølgelig at dette skal kunne rulles ut over hele landet. Og videre ut i andre markeder. USA følger prosjektet tett.

Prosjektet utvikles sammen med FranzHubert, som jobber konseptuelt og kreativt fra utvikling av produkt til ferdig kommunikasjon.

– «We Try Harder» har vært selskapets slagord og mantra i over femti år. Vi er naturligvis stolte av å være med på å ta dette videre ut i nye konkrete løsninger som faktisk kan gjøre en forskjell. Avis har aldri gjort noe lignende, så vi snakker om en aldri så liten verdenspremiere, avslutter kreativ leder i FranzHubert, Geir Florhaug

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.