Reklame du bare kan drømme om

Arbeid av Anorak

Dolly Dimple’s har lansert appen Mouthfulness: En god natts søvn i dag, pizza til middag i morgen. Appen kombinerer mindfulness, søvn og pizza på en unik måte.

Mouthfulness er en gratis-app som hjelper deg å sovne, og så spiller av pizza-reklame for deg hele natten mens du sover. Og takken? Du får et tilbud du bare kan drømme om når du har brukt appen i 8 timer eller mer.

Ny medieflate

Man har aldri før blitt bombardert med flere medieinntrykk i løpet av en dag. Likevel fant vi et tomrom med totalt fravær av andre som konkurrerer om oppmerksomheten. 8 ledige timer midt på natten, mens man sover, sier rådgiver Rune Roalsvig i Anorak Reklamebyrå.

– Dolly Dimple’s er alltid ute etter å finne nye veier til målet og dette er nok et eksempel på at de mener alvor når de sier de skal tørre å være nytenkende i reklamen sin, sier kreatør Pål Høyer-Andreassen i Anorak Reklamebyrå.

– Vi synes dette er en veldig spennende idé med glimt i øyet. Det er ikke noe forskning som tyder på at dette er veldig effektivt, men vi ser på dette som et morsomt tiltak til våre største fans, og en morsom måte å belønne dem med et godt tilbud, sier markedsdirektør Nina M. Jutkvam Nørve.

Pizza? Pizza!

Det er lett å velge pizza til middag, men pizza er skapt for å deles så man må være enige om valget. Våre fans elsker pizza, men ofte deler de livet med noen som ikke elsker pizza like mye. Da kan Mouthfulness være en god hjelper i kampen om å overtale den man sover sammen med.

Et tilbud du bare kan drømme om

Bokstavelig talt har Dolly nå et slikt tilbud. Brukes appen i mer enn 8 timer, skal vi nok sørge for at brukeren også får et spennende tilbud fra oss. Vi ønsker ikke å si akkurat hva det er, men noen vil finne det ut allerede i løpet av natten.

Slik virker Mouthfulness

Appen Mouthfulness hjelper deg å sovne med en beroligende stemme som forteller mykt om alt fra solnedgang til bølgeskvulp. Når du først har sovnet, glir den sømløst over i pizzaovertalelse, smeltet ost og crispy skorpe. Sensorer i appen registrerer bevegelse og lyd, så hvis du skulle våkne, hopper den umiddelbart over i sovemodus igjen. Den fremstår derfor som en vanlig søvn-app for den som ikke selv laster den ned, og er et overtalingsverktøy for den som laster den ned.

Mouthfulness-appen kan lastes ned i App Store.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.