Blir familier lykkeligere av å lage middag sammen?

Arbeid av JCP PR & Advertising

Den Stolte Hane presenterer stolt Middagseksperimentet.

Det finnes mye forskning som viser at familier som spiser middag sammen, har det bedre sammen. Vi ønsket å undersøke om dette kan forsterkes ved at man også lager middagen sammen som en familie. Derfor er det blitt satt i gang et landsdekkende eksperiment for å se hvor stor effekt det faktisk har. 

– JCP Ignite har over lengre tid arbeidet med å posisjonere Den Stolte Hane som et familiemerke, og vår misjon er få familier til å nyte tiden sammen gjennom matlaging, selve måltidet og læring. I år beviser vi det med Middagseksperimentet, et program med et sosialt formål som tilbyr reell verdi for målgruppen, sier Camilla Watz Johannessen, konsulent og byråleder i JCP Ignite.

Gjør familien 19 prosent mer harmonisk

Familier over hele landet har deltatt i eksperimentet så langt. De har laget middag sammen i en uke og svart på samme spørreskjema i forkant og i etterkant, og resultatene levner ingen tvil. 

– Selv om det både kan være litt slitsomt og kaotisk å lage mat sammen, kanskje spesielt i hverdagen, er tilbakemeldingene utelukkende positive fra de familiene som har deltatt så langt. Derfor oppfordrer vi nå alle andre familier til å la seg inspirere og selv å delta på Middagseksperimentet.no, sier Anette Møller, markedssjef i Den Stolte Hane. 

I tillegg til å bli mer harmoniske, kan vi også røpe at familiene som har deltatt i eksperimentet så langt har opplevd å bruke 33 prosent mindre tid på skjermer og å le 13 prosent mer etter at de har laget middag sammen i en uke. 

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.