Helseklokken som kan redde liv

Arbeid av NORD DDB

Telia har inngått nok et innovativt samarbeid. Denne gangen med gründerselskapet ContinYou, som har utviklet en revolusjonerende helseklokke for eldre.

DDB Oslo og regissør Niels Windfeldt fra Atlas har utviklet to nye filmer til konseptet Telia Stories som forteller hvordan helseklokken kan forutse kritiske hendelser som sykdom og fall. 

Et hjertestans ga gründeren Terje Tobiassen (52) idéen om å utvikle en helseklokke som både måler og overvåker puls, oksygennivå, metning i blodet, barometrisk trykk og temperatur. Samlet gir målingene unik innsikt som aldri før er blitt kombinert i én og samme løsning. Målet er å sørge for at eldre kan bli boende hjemme, lette presset for hjemmesykepleien og å spare samfunnet for store beløp.

– Vi i Telia har en visjon om å skape en digitalt inkluderende verden hvor mobilteknologi gjør en forskjell, og hvor vi som mobilselskap kan bidra til en positiv samfunnsutvikling. Gjennom samarbeidet bidrar vi til å gjøre hverdagen tryggere og mer forutsigbar for eldre personer og deres pårørende, forteller markedssjef i Telia, Ingvild Stubhaug Steg

– Det unike for Telia Stories er hvordan ekte folk, ekte historier og ekte teknologi kan hjelpe oss å fortelle om hvor viktig mobilnettet er for våre liv. Teamet i Atlas har perfeksjonert den korte dokumentarformen, både ved å finne Kåre fra Røst og sønnen hans, Ketil, og samtidig mestre å lansere et banebrytende produkt, legger kreatør Thomas Eltvik i DDB til. 

Færre bekymringer i hverdagen

I den første filmen i mediespilleren møter vi fiskeren Kåre Martin Jensen (87) fra Røst og sønnen hans Ketil Jensen fra Bodø. Ketil forteller om bekymringene knyttet til hva faren kan oppleve ved å være ute på havet. 

– At han får fortsette å være en del av fiskerisamfunnet er en del av det som holder han i livet, og med en slik klokke kan jeg slappe mer av for hvordan det står til med pappa, sier Ketil Jensen.

Om ContinYou

ContinYou er et ungt og innovativt selskap som utvikler omsorgsteknologi. Selskapet ble startet av daglig leder Terje Tobiassen (52), produktsjef Glenn Arild Haugland (50) og teknisk sjef Terje Otto Tobiassen (31). Selskapet er stasjonert i Sandnes.

FAQ om klokken.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.