Krimnovellen der ingenting skjer

Arbeid av scootr

Onsite Security samarbeider med krimkongen Knut Faldbakken i ny og lite skummel kampanje.

Scootr kommunikasjonsbyrå har denne uken lansert en kampanje for kunden Onsite Security, en nasjonal leverandør av sikkerhetsløsninger som utfordrer tradisjonelle alarm- og vektertjenester for næringslivet.

Onsite Security ønsket å fortelle verden om sine sikkerhetsløsninger basert på sensorteknologi som varsler om innbrudd og brann før det skjer, og før skade og tap oppstår. 

Scootr valgte derfor å gi en av Norges største krimforfattere, Knut Faldbakken, utfordringen med å tolke et slikt samfunn på sin egen måte, gjennom å skrive en krimnovelle der nettopp – ingenting skjer. Hva skal en krimforfatter skrive om når ny, unik teknologi sørger for at de kriminelle ikke får gjort noen brekk lenger?

Resultatet ble en åttesiders krimnovelle produsert og lansert som E-bok, lydbok lest inn av forfatteren selv og kampanjefilm i sosiale medier og på egen web. I tillegg ble det arrangert livesending av forfatterens egen e-bok signering i tro stil med resten av konseptet, og absolutt ingenting skjedde i løpet av de 25 minuttene livesendingen gikk på lufta.

Kampanjen kan du se i sin helhet på www.stilleibyen.no.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.