Citroën og Highasakite med musikkvideo

Arbeid av Drive McCann

Den nye videoen til Highasakite er laget med nye Citroën C3 som kamera.

Tidligere i år, lanserte Citroën nye C3 i Norge. Den kommer med ConnectedCam™, et innebygd kamera som kan filme og ta bilder under kjøreturen. Etter lanseringen, ville McCann Oslo og Citroën Norge fortelle om bilen med kamera på en ny og annerledes måte. 

På samme tid skulle stjerneskuddet Highasakite slippe sin nye Stargate-produserte single «5 million miles» uten å ha musikkvideoen klar.  

Derfor gikk McCann og Citroën sammen med Highasakite og regissør Stian Andersen for å lage en musikkvideo, med bilen som kamera. For å få spennende og dynamiske kamerabevegelser og scener, måtte bilen blant annet løftes i været av tunge kransystemer, dyttes rundt på dollyhjul og dratt på tilhenger gjennom tunneler. Og resultatet er en musikkvideo du aldri ville gjettet er filmet fra en bil, før det avsløres i sluttscenen. 

– Vi ville lage noe som er verdt å se på, og ikke gjøre en standard bilreklame. Da vi fikk beskjed om å finne på noe rundt bilen med kamera, kom idéen fort på blokka, og heldigvis syntes både Citroën og Highasakite at den var god, sier kreatørene fra McCann, Daniel Eraker og Christian Lindvik

I tillegg til musikkvideoen ble det laget en «behind the scenes»-film så man kan se hvordan alt ble laget. To 15-sekunders teasere ble også sendt på TV for å spre nyheten, og dirigere folk inn på kampanjesiden

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.