Ventetiden er over

Arbeid av Mvh.

Langsom modning og lokale forhold gjør norskdyrkede produkter ekstra gode. Og nå er de her endelig, både produktene og reklamefilmene fra Gartner.

Gartner er norske produkter av høy kvalitet, dyrket av over tusen ulike produsenter rundt om i landet. Og nettopp det at disse produktene er norske, er et viktig budskap i de nye reklamefilmene.

For i Norge spiser vi mer frukt, bær og grønnsaker år for år, og særlig i den norske sesongen. En positiv trend som BAMA Dagligvare nå ønsker å forsterke gjennom Gartner-merket som skal å gjøre det lett å velge norsk.

– Gjennom denne kampanjen ønsker vi å inspirere folk til å spise enda mer norske kvalitetsprodukter. Dette ved å formidle hvilke produkter som er i sesong, hvorfor de er så gode, samt å gi tips og råd om hvordan hvert enkelt produkt kan brukes og nytes, forteller Mona Vestengen, markedsføringssjef i BAMA Dagligvare.

Det er Alle Gutta som er reklamebyrået bak reklamefilmene som er en del av en større kampanje som også består av magasinannonser, displayannonser og en nyhøstet nettside.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.