Adams Velg & Vrak

Arbeid av HEISHOLT INC

Adams Velg & Vrak er den første matkassen hvor du selv kan velge hva du vil ha til middag.

Heisholt Inc fortsetter sitt tette samarbeid med Adams Matkasse, og har de siste månedene jobbet med å skape lanseringskampanjen for Adams Velg & Vrak.

– Adams Velg & Vrak er vår første matkasse hvor kunden selv enkelt og greit kan velge middagsrettene, noe alle småbarnsforeldre i en travel hverdag kan ha stor glede av, sier Adam Bjerck, matkreatør og gründer i Adams Matkasse.

– Alle som har barn kjenner seg igjen i unger som av en eller annen, gjerne absurd, grunn, ikke liker det som blir servert. Det som begynner som en normal matreklame, tar altså en litt annen vending når barna ikke er helt klare for det som blir presentert, sier Erik Heisholt i Heisholt Inc. 

– Dette er høstens store lansering for oss, og allerede noen timer etter at kampanjen ble lansert mandag morgen, har vi sprengt vår egen trafikkrekord, så det er tydelig at dette treffer, sier Adam Bjerck.

– Heisholt Inc. står bak hele kampanjen fra A til Å, konsept, idé, filmproduksjon. Det er gøy å jobbe så tett og tillitsfullt med en så stor kunde, og så går det selvsagt mye raskere og smidigere, uten masse møter og prosesser. Det liker både Adams Matkasse og vi veldig godt, sier Heisholt

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.