Støttegruppa for B-mennesker

Arbeid av Naug & Venner

Naug & Venner støtter støttegruppa for B-mennesker av ALI Kaffe.

Verden består muligens av en åttendel B-mennesker. En mennesketype som må leve livet styrt etter A-menneskenes biologiske klokke. Dette er et samfunnsproblem ALI Kaffe tar på alvor.

Gjennom Støttegruppa for B-mennesker skal ALI kaffe kurere konkret gruff for denne delen av befolkningen. Ikke bare gjennom å tilby kaffe, en oppkvikker som de helt åpenbart trenger, men også sørge for at livet som B-menneske kan bli litt bedre. Støttegruppa ble lansert før sommerferien og nå braker det løs med den første konkrete løsningen på gruff. Nemlig dette med å ufrivillig treffe kjentfolk på vei til jobb. Research viser at B-mennesker kan føle på en rekke slitsomme tilstander på morgenkvisten, slik som sårbarhet, mutthet og stillhet.

I den forbindelse lanseres B-pin, støttegruppas eget symbol på at du er et B-menneske som vil være i fred om morgenen. B-pin gjøres kjent gjennom en informasjonskampanje på Facebook, støttegruppemøter på Oslo S, boards, butikkampanje og på radio. 

Videre utover høsten blir det en rekke aktiviteter for å rette søkelys på utfordringene B-mennesker møter på. 

– Det føles utrolig godt å kunne bidra til noe samfunnsnyttig og noe som kan gjøre livet til en stor del av befolkningen mye, mye bedre, sier Silje Helene Fjeld, kreativ leder og tekstforfatter i Naug & Venner. 

– Noen butikker har allerede gått tomme for B-pin og det før lansering. Vi har ikke sett en så stor etterspørsel etter pin siden OL på Lillehammer, sier Ted Allergoth, markedsdirektør i Joh-Salg AS .

P.S. Kampanjen er akkurat i gang. Tallene ser svært lovende ut med høyt engasjement i både kommentarfelt og via organisk spredning. Og ikke minst: Pin er igjen inn! 


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.