– Stem for dyrene

Arbeid av NORD DDB

NORD DDB hjelper NOAH med å oppfordre velgerne til å legge større vekt på partienes dyrepolitikk i årets valg.

NOAH er partipolitisk uavhengig og jobber for å få alle partier til å bli mer dyrevennlige. Likevel anbefaler organisasjonen nå folk å velge seg parti blant de som er best på dyrevelferd og natur – fordi disse partiene må styrkes om det skal skje positive endringer i praktisk politikk.

– Vi ønsket å ta grep for å løfte frem dyrene i den politiske debatten, forteller leder i NOAH, Siri Martinsen

– Da vi fikk muligheten til å gjøre dette var vi svært glade for at DDB kunne snu seg rundt og levere en kampanje som vi tror vekker oppsikt og får frem det at vi mennesker må synliggjøre dyrene i de politiske prosessene.

Basert på en analyse NOAH har gjort av de ulike partenes løfter og faktiske handlinger, har NORD DDB utviklet en nettside hvor man kan se hvordan de ulike partiene rangeres av NOAH. Kampanjen er illustrert av Flu Hartberg, og tas ut på print og i digitale flater.

– Dette har vært en spennende prosess med en engasjert og kunnskapsrik kunde, forteller juniorkonsulent Helle Jentsch i NORD DDB. 

– Utover NOAH gjør vi jobber for ideelle organisasjoner som SOS Barnebyer, Barnekreftforeningen og Leger Uten Grenser som alltid leverer spennende briefer. Denne gangen fikk vi blant annet gjøre flere fysiske uttak, som man jo ikke ser altfor ofte, avslutter Jentsch.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.