TINE feirer 20 år med drømmer

Arbeid av SMFB

TINE Fotballskole blir i år gjennomført for 20. gang og markerer begivenheten med en kampanje i samarbeid med Norges Fotballforbund.

TINE Fotballskole er et samarbeid mellom TINE og Norges Fotballforbund som begynte i 1998. Hvert år deltar over 450 lokale klubber og over 70.000 barn mellom 6-12 år, på det som har blitt en av verdens største fotballskoler for barn. 

– Vi er utrolig stolte av TINE Fotballskole, og at vi hvert år får lov til å være med å gi næring til alle disse barna sin idrettsglede. Når vi i år gjennomfører TINE Fotballskole for 20. gang, ønsket vi å hylle alle de som har vært deltagere med en egen kampanje, og formidle noe av den fantastiske entusiasmen vi opplever hvert år gjennom TINE Fotballskole, forteller Ann-Kristin Syversen i TINE. 

Kampanjen består av en hovedfilm med det norske herrelandslaget, samt kortere versjoner tilpasset sosiale medier med Ada Hegerberg og Joshua King

Over 1 million barn har deltatt på fotballskolen gjennom årenes løp. Mange av deltagerne kommer også tilbake senere, da som instruktører og bidragsytere gjennom de lokale klubbene.

Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.