Fellesdugnad for Regnskogen

Arbeid av McCann Oslo og Babusjka

McCann og Babusjka sminker barn som utrydningstruede dyrearter i en ny innsamlingskampanje for Regnskogfondet.

Når våre barn vokser opp, vil mange av dyrene i Regnskogen være utryddet! Det er budskapet i Regnskogfondets nye innsamlingskampanje, som fortelles av barna selv. Dyrene det fokuseres på i kampanjen er sumatratigeren, orangutangen og malayabjørnen, som alle står i fare for å dø ut som en direkte konsekvens av at regnskogen hugges. 

– Når regnskogen ødelegges forsvinner dyras leveområder, og en rekke dyrearter har allerede dødd ut. Det er viktig å vise at dette påvirker oss alle, spesielt barna som skal arve denne jorda vår. Hva slags verden vil vi de skal vokse opp i?, spør Henriette Bjerke Ganes, seniorrådgiver for marked og kommunikasjon i Regnskogfondet.

For å gjenskape dyrene hadde de med seg Linda Røhmen, Norges beste kroppsmaler, og portrettene av barna ble tatt av den kjente motefotografen Julie Pike. Filmene er regissert av Thomas Anker og produsert av Marthe Haakensen, som begge satte himmel og jord i bevegelse for å få produksjonen gjennomført.

Highasakite har også gitt sin støtte til kampanjen med sangen «Lover, where do you live».

– Det er utrolig fint å være del av en bransje hvor folk stiller opp for en god sak, med hvert sitt ekspertiseområde. Alt fra team, produsent, regissør og crew på opptak og etterarbeid til de som har hjulpet oss å spre filmene har gjort en utrolig jobb, uten å be om en krone, sier rådgiver i McCann, Calle Hägg

– Dette prosjektet er en fellesdugnad for å sikre Regnskogen sin eksistens. Ikke bare på byrå og produksjonssiden, men også gjennom mediene. Til nå har Nordisk Film, Clear Channel, Rema 1000, TV2 og Discovery hatt hjerter som banker for Regnskogen og bidratt med plasseringer. Om du leser dette, og har en medieplassering eller to å gi bort, ikke nøl med å ta kontakt, sier en bedende byråleder i McCann, Linda Nordheim

– En siste anmodning: Bli Regnskogvokter. Send VOKTER til 2160!

Under ser du teamet som var med på filmopptaket.

Dugnadsglede: Her er teamet som var med under opptaket av filmern.
Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.