Spis en «14» kl. 14

Arbeid av Cretalux

TINEs serie med mellommåltider, «14» ble første gang lansert i 2014, men har nå fått en helt ny produktidentitet signert Cretalux.

Mange spiser middag mye senere enn før, og tiden mellom lunsj og middag blir ofte lang. For å få en jevn måltidsrytme kan et mellommåltid kl 14. være en god idé. Tine har derfor utviklet en serie sunnere mellommåltider for deg som er på farten. 

«14» ble første gang lansert i 2014, men har nå fått en helt ny produktidentitet signert Cretalux.

Målet med prosjektet var å etablere en sterk og tydelig identitet for 14-serien som oser norsk, sunn og naturlig. Selv om sunnhet er viktig, er smak alltid den viktigste driveren, og produktene må til syvende og sist friste forbruker. 

For å fremheve dette maksimalt lot vi smakene spille hovedrollen i det nye designet. Mens man vanligvis ikke fremhever illustratøren ønsket vi å trekke dem frem i lyset. Vi engasjerte derfor spennende norske illustratører til å visualisere hver sin smakvariant i sin helt unike stil. 

Nå kan du spise en «Gresk yoghurt med vanilje, signert Helene Egeland» eller en «Kesam med sitron, signert Ellinor Larson». Dette løfter 14 til å bli mer et livsstilsprodukt enn et generelt mellommåltid.

Resultatet har blitt en frodig og spennede produktserie med stor egenart og selvtillit!


Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Logg inn eller opprett en konto for å være med i diskusjonen.